Lindrucker lås til vindue
  • Lindrucker lås til vindue

Lindrucker vindueslås – sort

279,20 DKK716,00 DKK

Farve: sort

Varenummer (SKU): VL-LIND-S Varekategorier: ,

Produktbeskrivelse

Lindrucker vindueslås

Den sikreste lindrucker lås til vinduer og dører på markedet.

Hvis du sørger for at låse dine vinduer og døre med en lindrucker lås, så besværliggør du tyvens vej ud med tyvekosterne eller helt forhindre i at komme ind.

Dansk design fra NORM ARCHITECTS.
Lindrucker lås sikrer en flot løsning med sit enkle og flotte design. Der er en refleks på den udvendige del, som gør tyven opmærksom på, at dit hus er godt sikret.

Låsen er udført i hærdet stål og zink, og fås med hvid eller sort overfladebehandling.

  • Godkendt vindueslås med kode
  • Gør-det-selv montering
  • Dansk design
  • Personlig kode aktiverer åbning uden behov for nøgle.

 

Den sikreste vindueslås på markedet. Lindrucker vindueslås opfylder, som den eneste i verden, kravene fastsat i den europæiske normstandard, EN 1627, annex B, RC 3 standard. Det betyder, at låsen er testet til at kunne modstå indbrud med koben, skruetrækker, hammer, kiler og metalbor. Låsens konstruktion udnytter styrken i vinduets ramme og karm. Der er ingen synlige skruer, og det vitale koblingspunkt mellem låsehus og låsepal er skjult i låsehuset. Konstruktionen er testet til at modstå et tryk og et træk på 650 kg. Vindueslåsen har desuden en indbygget glassikring, der gør det svært for tyven at fjerne alle glaslister og tage ruden ud af rammen. Dansk design fra NORM ARCHITECTS. Vindueslåsen sikrer en flot løsning med sit enkle og diskrete design. Der er en refleks på den udvendige del, som gør tyven opmærksom på, at dit hus er godt sikret. Det vil oftest få tyven til at søge nye græsgange. Låsen er udført i hærdet stål og zink, og fås med hvid eller sort overfladebehandling. Smart og brugervenlig Vindueslåsen kan bruges til både indbruds- og børnesikring. Den kan monteres på de fleste typer vinduer, både sidehængte og tophængte. Du aktiverer låses ved hjælp af en kode, som du selv vælger. På den måde er koden let at huske, og der er ikke brug for nøgler. Du kan hurtigt se om alle vindueslåsene er aktiverede, da hætten er oppe, hvis de ikke er låst. Montering Lindrucker montageværktøj er nødvendigt for at montere Lindrucker vindueslås og Lindrucker glassikring. Monteringen kræver, at der bores et hul til glassikring og tre huller til vindueslås. Ved hjælp af montageværktøjet sikres det, at de huller, der bores, sidder rigtigt i forhold til hinanden.

Specifikationer:

Materiale: Hærdet stål, Zink
Farve: Sort
Mål: Indvendig: 3,6 x 3,6 x 8 cm (BxLxH) Udvendig: 5,2 x 2,6 cm (BxH)
Kode: 3 cifre personlig kode
Test: Modstår 650kg i tryk og træk
Design: Af NORM ARCHITECTS