Sikkertnabolag vil gerne rådgive dig om alt inden for sikringsbranchen og derfor har vi lave et lille blogunivers. Et blogunivers til dig, som gerne vil have en masse råd til, hvordan du sikre dit hjem og holder kriminalitet væk fra dit nabolag. Hos Sikkertnabolag har vi en masse forskellige kompetencer og interesser inden for sikkerhed i sit eget hjem og nabolag. og den vil vi meget gerne dele ud af.

hvad kan jeg blive klogere på

Derfor vil vores rådgivnings side/blog spænde bredt i indhold, så vi har mulighed for at hjælpe jer alle sammen.

Der vil være forskellige personer, som vil lave blogindlæg herinde og i vil også have mulighed for at skrive til os, om vi har lyst til at skrive om et bestemt emne.

Vores formål med at have en rådgivnings side er at give jer så meget information fra den erfaring vi har fået i mange år, så du også vil få gavn af den. Jo flere vi kan hjælpe, jo større chance er der for at vi kan få et mere trygt og sikkert nabolag.

Vi ved at man kan have mange ting i hovedet i hverdagen og derfor er hele vores koncept med sikkertnabolag enkelt og brugervenligt, så du skal bruge så lidt tid som muligt og stadig vil få fuld effekt af det – Det vil vi også opnå på vores rådgivningside.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring og håber at i kan få en masse glæde af det.

/Martin Thune Olsen