Betaling & Levering

Betaling

Betaling for de bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visakort eller Mastercard. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og Sikkertnabolag.dk. Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betalingskort

 

Forsendelse & Levering

Sikkertnabolag bestræber sig på at afsende alle varer der er modtaget inden kl. 15:00 på hverdage. Hvis du bestiller noget i weekenden eller på helligdage bliver din pakke afsendt den førstkommende hverdag.

Bestillinger over 500,-
Ved bestillinger over 500 kr, får du altid gratis fragt.

Bestillinger under 500,-
Ved bestillinger under 500 kr, så indgår nedestående fragtmuligheder og priser.

PostNord – Nærmeste pakkeshop: 35, DKK
PostNord – Med omdeling( privat ): 65 DKK
PostNord – Med omdeling (Erhvervsadresse): 65 DKK

PostNord
Sikkertnabolag leverer dine varer med PostNord. På den måde kan vi bedst stå inde for en hurtig og tryg levering til dig. Samtidig sikrer vores samarbejde med PostNord ordentlige arbejdsforhold for chaufførerne, der leverer dine varer.

Track & Trace
Du vil modtage en e-mail og en sms, der indeholder en track and trace, så du altid kan følge din pakke.

Reklamation

Alle vores bestillinger bliver håndpakket og i den proces tjekket for fejl og mangler. Hvis du alligevel skulle være uheldig og modtage en vare, som ikke lever op til din forventning, så kontakter du vores kundeservice.

Ved en reklamation, så gælder det at det skal ske hurtig muligt efter modtagelse og senest 14 dage efter. Kontakt vores kundeservice på kundeservice@sikkertnabolag.dk

Vil du vide mere? Se vores Forretningsbetingelser her