Tyverialarm

Tyverialarm eller ej

Uanset om du har en tyverialarm eller overvejer at anskaffe dig én, så kan Sikkertnabolag hjælpe dig med en effektiv bekæmpelse af indbrud. Når indbruddet sker, og alarmen udløses, modtager f.eks. dit nabolag, din familie og dine bekendte automatisk en indbrudshændelse i Sikkertnabolag app’en. Modtagerne vil, på under 2 minutter, se dit hus på et kort, et billede og beskrivelse af huset, og en besked fra din tyverialarm (f.eks. Alarm i stuen)

Sikkernabolag app’en kan kommunikere med langt de fleste alarmer på markedet, og det tager få minutter at sætte den op til din tyverialarm.

Jeg har ikke alarm
Jeg har alarm

Klar til en intelligent tyverialarm?

Vores alarmpakke er en effektiv kamp imod indbrud. Den ekstremt korte reaktionstid fra naboerne, kan gøre et helt nabolag uinteressant for tyvene at begå indbrud i. Den er udviklet til at snakke sammen med vores APP. 

Trådløs alarmpakke:
1 x Alarmpanel m/briklæser
2 x Nøglebrikker
2 x Fjernbetjening
1 x Bevægelsesdetektor
1 x Magnetkontakt til døre/vinduer
3 x Alarmmærkater
Livstidsgaranti
Dansk opstartsguide

SIM-kort med fri alarmtrafik
Premium medlemskab til Sikkertnabolag App´én

Bestil en Sikkertnabolag alarm

For at bestille en Sikkertnabolag alarm, kan du ringe til os på 31 551 112 eller sende os en mail på kundeservice@sikkertnabolag.dk og skrive at du ønsker at bestille en alarm. Så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.


Nem installation – ca. 15 min

Hos Sikkertnabolag har vi gjort det nemt og enkelt at komme i gang med alarmen. Vores princip er at alle skal kunne være med. Vi har derfor lavet en dansk opstartsguide som, punkt for punkt, hjælper dig igennem opsætningen.

Hjemmesikring 
natsikring, skalsikring – kært barn har mange navne. Oversat til dansk, betyder det at du har mulighed for at tilkoble dele af alarmen, imens at du er i boligen.

Kæledyrssensorer
Sikkertnabolags alarm, er også egnet til hjem med husdyr. Bevægelsesdetektoren har en særlig sensor er immun overfor husdyr der vejer under 25 kg, og alarmen kan derfor aktiveres selvom kæledyret efterlades derhjemme.*

Styr alarmen fra din smartphone
Du kan nemt slå alarmen til eller fra direkte fra din telefon, selvom at du befinder dig i den anden ende af landet. På samme måde kan du ændre kontaktpersoner, navngive nøglebrikker og meget mere fra samme APP.

Telefonopkald og SMS
Udover beskederne til naboerne igennem Sikkertnabolag APP’en, kan vores alarmpakke også ringe og SMS’e til 4 valgfrie telefonnumre.

*For husdyrsimmunitet skal detektoren placeres på steder hvor dyret udelukkende bliver på gulvet og ikke kan hoppe op. Der gives ikke garanti for fejlalarmer.

basispakke-m-pris

Livstidsgaranti

Når du lejer Sikkertnabolag alarmpakke, så opnår du livtidsgaranti på alarmen. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om at få en udgift, hvis den lige pludselig ikke fungerer.

Udvid med op til 50 trådløse sensorer efter behov

Billig nødtryk

SOS nødtryk
til akut behov for hjælp

Billig udendørs sirene

Udendørs sirene
larmer og blinker udenfor

Billig indendørs sirene

Indendørs sirene
til stikkontakt

Billig oversvømmelsesdetektor

Oversvømmelsesdetektor
til f.eks. kælder, brønd osv.

Nøglebrik til alarm

Nøglebrik / Fjernbetjening
til- og frakobling af systemet

Billig magnetkontakt til alarm

Magnetkontakt 
slås til imens du er hjemme

billig bevægelsesdetektor

Bevægelsesdetektor
husdyrimmun på op til 25kg

Betjeningspanel
med nøglebriklæser

Vibrationsdetektor
aktiverer ved vibrationer

Glasbrudsdetektor
lytter efter glas der smadrer

Bestil en Sikkertnabolag alarm

For at bestille en Sikkertnabolag alarm, kan du ringe til os på 31 551 112 eller sende os en mail på kundeservice@sikkertnabolag.dk og skrive at du ønsker at bestille en alarm. Så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

*Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigninger og udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms og der pålægges fragt.  **Ved bestilling af alarm og tilbehør, er bindingsperioden 12 måneder. Kunden kan vælge at betale for 3, 6 eller 12 måneder ad gangen. Se forretningsbetingelserne.

Har du allerede en tyverialarm?

Sikkertnabolag App´en kan nemlig snakke sammen med de fleste tyverialarmer og det eneste det kræver er at din alarm kan sende sms´er.  

Hvad får jeg ud af at få Sikkertnabolag App´en?
Du tænker sikkert om det overhoved giver mening for dig at ofre penge på en app, når du allerede har et tyverialarm i huset/lejlighed og er fint tilfreds med det.

Men hvad hvis du ikke kigger på din mobil imens du er ude og spise eller flyve og der sker et indbrud i dit hus. Ville det så ikke være rart at din naboer vil kunne reagere for dig.

Send til et ubegrænset antal personer ved indbrud
De fleste tyverialarmer har kun mulighed for at sende op til 5 personer på samme tid og det gør at risikoen for at nogle ikke ser beskeden og derfor ikke vil kunne nå at reagere før det er for sent. Det er slut nu…med Sikkertnabolag App´en kan du nu håndtere et ubegrænset antal brugere, som den kan sende ud til.

Tyverialarm der virker til app

Hvert 12. minut bliver der begået et indbrud i Danmark

Lad os sammen skabe et mere sikkert nabolag