Velkommen til Sikkertnabolag

Din effektive nabohjælp

Sikkertnabolag er en sikrings-app der automatisk tilkalder dit nabolag hvis du har behov for hjælp. Hvis du f.eks. ser noget mistænksomt eller har brug for anden hjælp, kan du med få klik sende en hændelse til dit nabolag, familie eller bekendte. Du kan i app’en løbende se hvor mange der accepterer at hjælpe.

Nabohjælp er lige rundt om hjørnet.

  • Effektiv og hurtig nabohjælp
  • Hændelser: Indbrud, overfald, skummelt, brand, 1.hjælp og advarsel
  • Viser din position på et kort
  • Opret tekst, billede og talebesked i din hændelse
  • Informerer automatisk udvalgte naboer når du tager på ferie
  • Tilslut din tyverialarm til app’en
  • Vær med til at gøre dit nabolag mere sikkert
Læs mere
Hvis du har en tyverialarm monteret, kan du koble den til app’en, således at der helt fuldautomatisk sendes besked ud til nabolaget ved indbrud. Hvis du ikke allerede har en tyverialarm, kan du se vores på www.sikkertnabolag.dk.

Når du skal rejse på ferie, kan Sikkertnabolag feriekalender automatisk sende en besked ud til personligt udvalgte naboer. De bliver efterfølgende mindet om at holde øje med din bolig imens du er væk, og får gode råd til hvordan at boligen kan se beboet ud.

Får du f.eks. brug for. 1.hjælp, kan du på få sekunder bede naboerne om assistance, og ringe 1-1-2 direkte i app’en, og i tilfælde af brand, kan du hurtigt advare naboerne om situationen.

Mere effektiv nabohjælp får du ikke

Hvad kan jeg med app’en?

Du har et hav af nyttige funktioner, som har til formål at sikre dig, dit hjem og dit nabolag. Sikkertnabolags dygtige programmører vil løbende udvikle og forbedre app’en, som du får adgang til via nye opdateringer.

Sikkertnabolag
Hent på App Store
Hent på Google Play

Send hændelsetesticon

Opret med få klik en hændelse til dine naboer, familie eller bekendte, hvis du har brug for hjælp, eller ønsker at informere om noget mistænkeligt. Hold løbende øje med hvor mange der accepterer at hjælpe. Hændelsen kan indeholde billed, lyd, kort og en tekst.

Læs mere

Naboalarm Nabohjælp

Naboalarmen til Sikkertnabolag holder øje med dit hjem når du ikke er hjemme, og tilkalder dit nabolag hvis en tyv bryder ind. På få sekunder får alle naboer i Sikkertnabolag en alarmbesked på deres telefon.

Læs mere

Feriekalendericon3

Når du skal rejse på ferie, kan Sikkertnabolag feriekalender automatisk sende en besked ud til personligt udvalgte naboer, for at minde dem om at holde øje med din bolig.

Læs mere

 icon4Modtag hændelse

Hvis en nabo har brug for din hjælp, modtager du en hændelse, der beskriver situationen og viser den nøjagtige position på et kort. Hvis du har mulighed for at hjælpe, kan du trykke ACCEPTER, og hvis du ikke har mulighed for at hjælpe, kan du trykke IGNORER.

Læs mere

 icon5Mine grupper

Du kan oprette en eller flere personlige grupper, til f.eks. dine naboer, familie eller bekendte. Hvis andre allerede har oprettet en gruppe, kan du anmode om at blive medlem.

Læs mere

 HændelseslogSikkertnabolag

Under hændelsesloggen kan du danne dig et overblik over dine egne hændelser, og dem du har modtaget fra dine grupper. Du har mulighed for at se tilbage på de afsluttede hændelser.

Læs mere

Send hændelse

Hvornår skal man sende en hændelse?
Du skal sende en hændelse, når behovet opstår. Det betyder at hvis du ser nogle skumle personer på vejen, så har du mulighed for at tilkalde dem du har i en gruppe på få sekunder

Kan hændelsen både indeholde billed, lyd, kort og tekst samtidig?
Ja du har mulighed for at tilføje alle de her elementer samtidig, som er med til at hjælpe modtageren til at reagere hurtigt og mere effektivt.

Kan jeg se hvem der acceptere min hændelse? 
Ja du har mulighed for at løbende holde øje om hvor mange som acceptere din hændelse og helt præcist, hvem der gør. På den måde har du mulighed for at se om nogle har set din hændelse og er på vej.

Hvor lang tid går der fra jeg sender hændelsen til den bliver modtaget?
Vores fokus på udviklingen af denne app har hele tiden været hurtighed og brugervenlighed og derfor går der højst 2 sek til du sender en hændelse og den bliver modtaget.

Har jeg mulighed for at opdatere min hændelse undervejs, hvis der sker noget nyt?
Ja du har mulighed for at opdatere din aktive hændelse lige så mange gange du vil og dem der har modtaget din hændese vil få den nye opdatering med det samme.

Tilbage

Feriekalender

Hvorfor skal jeg fortælle mine naboer at jeg går på ferie?
Når du rejser på ferie er din bolig ekstra udsat for ubudne gæster. Det skyldes at boligen ofte ser ubeboet ud, og at tyven er ekspert i at gennemskue det. Derfor er det vigtigt at der bliver holdt øje med boligen og ikke mindst skabt liv og aktivitet omkring boligen. Dine udvalgte naboer vil modtage en mail med en guide til at mindske indbrud når du er på ferie, med en masse gode råd og anbefalinger.

Kan man bruge den til andet en ferie besked?
Ja den er ikke kun begrænset til at du skal skrive i den, når du tager på ferie. Den kan bruges lige så snart du er væk i kortere eller længere perioder, som forretningrejse eller overnatning hos familiemedlemmer.

Kan jeg selv bestemme, hvad for nogle personer som skal  modtage beskeden at jeg tager væk?
Når du har skrevet datoerne ind i feriekalenderen, kan du vælge hvilke af dine naboer der må vide at du er væk, og som vil få besked at du tager væk.

Får jeg stadig hændelser fra dem jeg er i gruppe med, når jeg er på ferie?
Nej. I den periode hvor du er på ferie, eller bare er taget væk væk fra din hustand, så vil du ikke modtage hændelser. Når du er taget væk, synes vi ikke at du skal forstyrres, da du oftest ikke har mulighed for at hjælpe. Du kan selvfølgelig stadigvæk se alle hændelser under hændelsesloggen.

Tilbage

Modtag hændelse

Modtager jeg altid en hændelse fra personer som jeg er i gruppe med?
Hvis en person i din gruppe har brug for hjælp og vælger at sende en hændelse til din gruppe, så modtager du og andre i gruppen personens hændelse og har mulighed for at reagere eller ej. Du modtager dog ikke hændelser imens at du er på ferie.

Kan jeg se, præcis hvor der er brug for hjælp?
Der er et lille kort med et kryds der viser præcis hvor der er brug for hjælp.  Du kan zoome i kortet og se hvilken adresse som er nærliggende. Derudover kan man se en personlig beskrivelse, billede og lyd, som alt sammen er med til at hjælpe dig, så du kan reagere hurtig og effektivt.

Vil jeg kunne se, hvis hændelsen er afsluttet?
Hvis hændelsen afsluttes og du har accepteret at reagere på den, så vil du modtage en besked der fortæller dig at den nu er afsluttet. Personen der afslutter hændelsen har mulighed for at lave en kort afsluttende bekrivelse, så du ved hvorfor den er blevet afsluttet. F.eks. at tyven er blevet fanget, og at der ikke længere er behov for hjælp.

Hvad betyder det at jeg accepterer en modtaget hændelse? 
Ved at trykke ”Accepter” viser du den person der har behov for hjælp, at du har modtaget hændelsen og har mulighed for at hjælpe. Alt efter situationen, er der forskellige måder at hjælpe på. F.eks. ved indbrud, anbefaler vi ikke at øge selvtægt ved konfrontering af tyve. Observerer og ring 1-1-2.

Hvis du ikke har mulighed for at hjælpe, så kan du trykke ignorer.

Kan en hændelse have forskellige betydninger?
Nogle hændelser kan være mere akutte end andre. Læs afsenderens beskrivelse og vurder hvordan du kan hjælpe.

Tilbage

Mine grupper

Hvad er en gruppe?
I en gruppe kan naboer, familiemedlemmer, kollegaer osv. tilmelde sig for at kunne hjælpe hinanden og skabe fælles tryghed. Indbyrdes i gruppen kan der sendes og modtages hændelser lige fra brug for 1.hjælp til indbrudsalarm hos genboen. Det er også til udvalgte brugere i gruppen at du kan give besked, når du rejser på ferie.

Skal man selv oprette en gruppe eller er der andre måde at komme ind i en gruppe?
Nej du behøver ikke selv at oprette en gruppe. Du har mulighed for at søge efter grupper og se om din vej måske allerede har en.

Bestemmer man selv over de grupper, som man har oprettet?
Ja når du har oprettet en gruppe bliver du automatisk udnævnt som administrator og har dermed mulighed for at acceptere nye personer som søger om at komme ind i gruppen og udnævne andre som administratorer. Du vil også have mulighed for at fjerne personer der f.eks. er flyttet.

Hvad sker der så når jeg er en del af en gruppe på vejen?
Når du er medlem af en gruppe, vil du modtage hændelser fra andre i den gruppe og du vil have mulighed for at sende hændelser til personerne i gruppen.

Kan man have flere gruppe?
Ja du kan oprette eller tilmelde dig alle de grupper som du har brug … Nabolag, sommerhus, campingplads, familie og grundejerforening kunne være nogle af de grupper, som du kan oprette eller være en del af. Det kræver premium medlemskab at have mere end en gruppe, og i de første 30 dage kan du prøve premium medlemsskabet gratis.

Tilbage

Hændelseslog 

Kan man se alle hændelser under hændelsloggen?
Du har mulighed for at se alle de aktive og afsluttede hændelser, som du selv har sendt og dem du har modtaget.

Kan man se forskel i hændelsloggen om hændelsen er aktiv eller afsluttet?
En aktiv hændelse er markeret med rød i loggen. Når afsenderen af hændelsen ønsker at afslutte den, forsvinder den røde farve i loggen.

Hvad sker der, hvis man glemmer at afslutte sin hændelse?
Hvis afsenderen af en hændelse glemmer at afslutte den, så vil den automatisk blive afsluttet efter 3 timer.

Hvor lang tid vil hændelserne være i hændelsesloggen?
Alle hændelser vil kunne ses i loggen i 30 dage, hvorefter de forsvinder løbende.

Vil man få besked, hvis nabo afslutter en hændelse?
Ja hvis du har accepteret at reagere på en hændelse, så vil du modtage en besked når den afsluttes. Den nabo som har sendt hændelsen, har mulighed for at skrive en afsluttende beskrivelse, så du ved hvorfor den er blevet afsluttet. Du vil også kunne se den afsluttende bekrivelse ved at gå ind i hændelsloggen.

Tilbage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sikkertnabolag nyhedsbrev

Newsletter